Kontakt

 

ICQ:  276-547-407

mail: jirka.hlavacek@centrum.cz

 

Poorličani pod drobnohledem

Krátké pojednání o mých rybářských kamarádech z poorlického jádra, se kterými trávím čas na rybách, v restauračních zařízeních ale i při jiných aktivitách. Seřadím je abecedně, aby snad na sebe kluci nažárlili. 

 

Bulk:

Můj první MRKospolubojovník. Pamatuju si na časy, kdy jsme na kole objížděli všemožné vodní plochy v okolí našeho města. Bulka jsem poznal jako téměř ortodoxního feedraře a musím říct  že na feeder opravdu umí chytat skvěle. Díky němu jsem si vlastně koupil feedrový prut. Je to člověk s vytříbeným módním vkusem, především co se tyká účesů a výběru rybářské obuvi, nemá mezi poorličany konkurenci.Snad Kubo letos budeš mít na ryby víc času a něco spolu ještě odchytáme :-).                      P.S.: Na ty svatební koláčky jsem se fakt těšil!

Hugo Fisher:

Familiérně též přezdívaný Ježďa. Vstoupil na MRK jako uragán, a jeho závěsoví okouni jsou legendární. Vláčkař tělem i duší, i když občas si stěžuje že je mu zima, že moc fouká, kopřivy moc pálej a voda je moc mokrá. Mistr okounů, mistr rozkoše :-) Od doby co poznal woblery firmy Rapala, není s ním moc k vydržení. Řekl bych, že už mu z toho trošku hrabe, samozřejmě pouze v dobrým smyslu :-) Na ryby s ním jezdím moc rád, i když má trošku problémy s orientací v čase, jeho červený žihadýlko pro dvě osoby nás zatím vždycky dovezlo na místo určení. Výborný fotograf, fotky od něj jsou pýchou mého fotoalba.                          PS: Honzíku, letos si toho sumíka už chytneš!

 Mr.Stick:

Kdo by neznal slavného Mrštíka? Uznávaný a respektovaný odborník z internetových diskuzí. Pro ryby dělá maximum. Není mu cizí jet kvůli nim i několik set kilometrů. Výborný plavačkář i vláčkař. Svoje umění umí také náležitě prodat a začíná se objevovat jako autor odborných článků v různých rybářských periodikách. Jako u předchozího člena, i on má občas problémy s časem, možná mu koupím hodinky s vodotryskem. Podle mého názoru nástupce Kuby Vágnera. Určitě to někam dotáhne, a já se ho budu držet jako klíště :-)

Pavel Z.:

Pavlík je můj oblíbenec. A já jeho taky. Na festivalu v Trutnově si mě totiž adoptoval jako svého syna! Nejzkušenější a troufám si napsat i nejlepší vláčkař naší party. Velký sportovec, nejlépe mu jdou šipky a kulečník. Mimo to umí taky kouzelný věci s Photoshopem, což se rybářům někdy může  hodit. Rád si dá sem tam pivko, jako já :-)                                                                  

PS: Pavlíku, místo na poličce pro poháry pořád mám

 

Článek bude aktualizován

Komentář ke článku (10)